Stichting kom Leren

Stichting kom Leren

strategie en uitvoering

Stichting kom Leren

Stichting kom Leren is begin 2014 ontstaan uit een fusie tussen Stichting Jong Leren en SKO Mergelland. De stichting telt 20 basisscholen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen en Valkenburg aan de Geul, waar ongeveer 370 personeelsleden onderwijs verzorgen aan 3.600 leerlingen.

Vaste communicatiepartner

Sinds 2017 is Facet& de vaste communicatiepartner van Stichting kom Leren. De stichting wil haar zichtbaarheid vergroten en haar communicatie versterken. In het traject om haar daarin te ondersteunen, haalden we input op bij de scholen over (hun beeld van) de stichting en lieten we onder de medewerkers, collega-instellingen, samenwerkingspartners, (gemeente)bestuurders en andere stakeholders een onderzoek uitvoeren naar de naamsbekendheid en het imago van de stichting. We vertaalden de nieuwe missie en visie van de stichting naar een corporate huisstijl. En we adviseerden en ondersteun(d)en de scholen afzonderlijk op het gebied van PR en communicatie. Tot slot stelden we een strategisch communicatieplan op waarin we adviseerden over de (in- en externe) positionering en de communicatieopgaven voor de periode 2019-2023.

 

Daltononderwijs op basisschool de Bundeling

De Bundeling in Bunde is op weg om een Daltonschool te worden. Uniek in Zuid-Limburg! Wilt u weten wat Daltononderwijs inhoudt en hoe wij dat vormgeven? Kom op woensdag 7 maart tussen 9.00 en 11.00 uur naar ons open huis!

Geplaatst door De Bundeling op Donderdag 1 maart 2018

Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren

andere projecten

Regionale Energie Strategie

Regionale Energie Strategie

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
IBA Parkstad

IBA Parkstad

strategie en uitvoering