Stichting kom Leren

Stichting kom Leren

strategie en uitvoering

Stichting kom Leren

Stichting kom Leren is begin 2014 ontstaan uit een fusie tussen Stichting Jong Leren en SKO Mergelland. De stichting telt 20 basisscholen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen en Valkenburg aan de Geul, waar ongeveer 370 personeelsleden onderwijs verzorgen aan 3.600 leerlingen.

Facet& adviseert kom Leren over de (strategische) communicatie. We maken een corporate communicatieplan en stappenplan voor een stevige en herkenbare positie van kom Leren. En we voeren een omgevings- en stakeholdersanalyse uit die we verwerken tot een herkenbare, aantrekkelijke corporate story.

We ondersteunen een aantal scholen afzonderlijk met advies en communicatiemiddelen (posters, flyers, brochures, advertorials, een promotiefilm, webteksten en social media berichten). Ook genereren we aandacht van de pers en helpen we met het verwoorden van visies en missies op schoolniveau. Zo vergroten we de zichtbaarheid van de stichting en van de scholen. En krijgt het onderwijs de aandacht die het verdient.

Daltononderwijs op basisschool de Bundeling

De Bundeling in Bunde is op weg om een Daltonschool te worden. Uniek in Zuid-Limburg! Wilt u weten wat Daltononderwijs inhoudt en hoe wij dat vormgeven? Kom op woensdag 7 maart tussen 9.00 en 11.00 uur naar ons open huis!

Geplaatst door De Bundeling op donderdag 1 maart 2018

Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren Stichting kom Leren

andere projecten

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
Brightlands Maastricht Health Campus

Brightlands Maastricht Health Campus

ondersteuning communicatie
Project A2 Maastricht / Avenue2

Project A2 Maastricht / Avenue2

detachering communicatieadviseur & -medewerker