Gemeente Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen is op 1 januari 2019 ontstaan uit een herindeling van de voormalige gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen. Er wonen 36.000 mensen, verdeeld over 15 dorpskernen. Wij ondersteunden bij een aantal communicatieprojecten. Zowel voor de nieuwe gemeente als voor de fusiepartners. Daarnaast zijn wij partner voor het schrijven van toespraken.

 
Gemeente Beekdaelen
 

Communicatieondersteuning Nuth en Onderbanken

Tijdens het herindelingsproces liepen de reguliere communicatiewerkzaamheden door. Wij ondersteunden de gemeente Nuth daarin met strategisch advies. Een van onze communicatieadviseurs was vanaf mei 2018 tot aan de fusie gedetacheerd bij zowel Nuth als Onderbanken.

Toespraken

We verzorgen op afroep toespraken voor de burgemeester en wethouders. Dat zijn teksten op maat voor feestelijke of memorabele gelegenheden. Zo schreven we in april 2019 alle toespraken voor de traditionele Lintjesregen.

Gebiedsontwikkeling

Begin 2021 werden wij gevraagd om in extra communicatiecapaciteit te voorzien in de verkenningsfase van een gebiedsontwikkelingsproject waarin de gemeente met de Provincie en diverse partners samenwerkt. Onze adviseur vertaalde de kernboodschap en de communicatiestrategie in een concrete aanpak.

Andere opdrachtgevers

Digital Power

Digital Power

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Bekijk al onze opdrachtgevers