Ons aanbod

Strategie & advies

Je kunt bij ons terecht voor een goed onderbouwd strategisch advies. We adviseren over de (her)positionering van een organisatie, ondersteunen bij verander- en ontwikkeltrajecten, begeleiden de communicatie bij bestuurlijke opgaven en we zetten storytelling- en social mediacampagnes op. Iedere vraag is uniek, onze aanpak ook.

Projectmanagement & detachering

Wij komen in beeld wanneer er specifieke expertise of extra capaciteit nodig is om opdrachten tot een gewenst resultaat te leiden. We nemen het hele projectmanagement uit handen. Van het maken van een omgevingsanalyse tot het voeren van regie over de communicatie(inzet). Zo nodig detacheren we onze adviseurs daarvoor op locatie.

Tekst & communicatiemiddelen

Tekst en beeld vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Als onderdeel van een strategie of plan, maar ook als los product. We schrijven speeches, persberichten en andere (web)teksten. We maken jaarverslagen en teksten voor aanbestedingen. Als onderdeel van een strategie stellen we communicatiekalenders op, ontwikkelen de middelen en werken het social mediaplan uit.

Expertises

Corporate communicatie

Wij zorgen voor het creƫren en behouden van een goede reputatie. We adviseren organisaties over de juiste positionering en begeleiden het proces, van strategie tot middelen.

Bestuurlijke advisering & crisiscommunicatie

Wij springen bij in crisistijd. Organisaties worden steeds luider ter verantwoording geroepen. Het publiek en medewerkers vragen om tekst en uitleg. Communicatie speelt daarin een cruciale rol. Wij ondersteunen met advies, woordvoering en online mediamonitoring, -analyse en duiding.

Maar ook buiten crisistijd staan we bestuur, directie en management bij met raad en daad. Daarbij treedt Evelyn op als sparringpartner, signaleert wat er speelt en geeft communicatieadvies op strategisch niveau.

Omgevingscommunicatie & participatie

Wij betrekken de omgeving, zorgen dat mensen gehoord worden en organiseren de dialoog. Ieder project en iedere omgeving is anders. Juiste, tijdige en adequate communicatie helpt om die dialoog op gang te brengen en begrip te hebben voor elkaar. Om initiatieven te ontplooien en tot een gezamenlijk succes te maken. Wij zorgen dat onze aanpak past bij de situatie.

Projectcommunicatie

Organisaties moeten steeds vaker aan de slag met grote projecten. Effectieve communicatie is een succesfactor in het laten slagen daarvan. Daarmee dragen wij bij aan een succesvol resultaat. Wij adviseren en ondersteunen daarbij van begin tot eind.