Inspiratie

Om je te blijven inspireren, delen we graag onze kennis(berichten) en tips over het communicatievak.

Sara_Facet&_slideshowitem

Als communicatieprofessional met de juiste dingen bezig zijn

Veel voor elkaar krijgen in weinig tijd vraagt om continu prioriteren, keuzes maken én heldere verwachtingen scheppen. Sara vertelt hoe zij hier tijdens haar detacheringen mee omging.

Kennisbericht-Sabrina-communicatie-energietransitie

Communiceren over de energietransitie

De energietransitie is een complex proces dat ons allemaal raakt. Gemeentes moeten inwoners meenemen in deze omvangrijke opgave. Een goede communicatiestrategie kan daarbij het verschil maken.

Waardenhuissessie-Facetn-website

Het waardenhuis: fundament onder je communicatiestrategie

Stel, je organisatie gaat een andere koers varen en zich opnieuw in de markt zetten. Met welk verhaal doe je dat? Voor dit soort vraagstukken bouwen wij een waardenhuis.

Meten is weten kennisbericht

Het belang van data voor jouw online communicatie

Wij gebruiken data om onze online communicatie zo goed en effectief mogelijk vorm te geven. In dit artikel richten we ons op de meerwaarde van data voor de inrichting van websites en social media.

Crisiscommunicatie-Facet&-Communicatie

Crisiscommunicatie in zes stappen

Integriteitskwestie, onrust door reorganisatie, bestuurscrisis of acute noodsituatie. Wij adviseren organisaties over de communicatie bij een breed scala aan crises. Onze bewezen aanpak in 6 stappen.

Communicatie_in_positie_Lysbeth_facet

Til je communicatie(team) naar een hoger niveau

Heeft jouw communicatie(team) behoefte aan focus en structuur? In 4 stappen helpen we organisaties aan een visie op communicatie en de rol van de communicatieprofessionals daarin.

Heerlens-Heitje-Melanie

Communicatie bij publieke samenwerking

Samenwerkingen in het publieke domein vragen een andere aanpak. Ook voor communicatie. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld zoomen we in op de 3 uitdagingen voor communicatie.

Online-zichtbaarheid-Facet&-communicatie

Waarom je werk moet maken van je online zichtbaarheid

Als je je organisatie online goed weet te profileren, draagt het bij aan het realiseren van je organisatiedoelen. We zetten de voordelen van online profilering op een rij en geven praktische tips.

Facet&-praatplaat-melanie-ghislaine

Het veranderverhaal in een praatplaat

Bij communicatie rondom veranderingen is juiste en tijdige beeldvorming cruciaal. Een consistente boodschap die voor iedereen tastbaar is, helpt hierbij. We maakten een praatplaat over onze aanpak.

Facet-kom-Leren-inbeeld

Verhalen van Stichting kom Leren #InBeeld

De enthousiaste verhalen van medewerkers van Stichting kom Leren over hun passie voor het vak, hun visie en ervaringen in het onderwijs vormen de rode draad in de online campagne #InBeeld.

Energiek-Heilust-HW-Facetn

Infographic – Renovatie Energiek Heilust

‘Energiek Heilust’ was de naam van een groot renovatieproject waarin woningen toekomstbestendig werden gemaakt. We hebben de resultaten en meningen zichtbaar gemaakt in een infographic.

Ann_takeover_KL-Facetn

Online communicatiestrategie – onze aanpak

Online kanalen zijn een belangrijk onderdeel van onze mediamix. We geven je een aantal tips hoe je ze strategisch kunt inzetten, zodat ze bijdragen aan het bereiken van je organisatiedoelen.

Geïnteresseerd in ons?

Neem contact met ons op, dan drinken we een kop koffie!

043 356 78 50
communicatie@facetn.nl