Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland is de regionale sociale dienst van vijf gemeenten in Zuid-Limburg. Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul bundelen in deze organisatie hun kracht en voeren samen de Participatiewet uit. Een aantal van deze gemeenten heeft ook de uitvoering van de Wmo en Jeugdwet ondergebracht bij deze dienst. Wij ondersteunen SZMH bij de communicatie.

 
Sociale Zaken Maastricht Heuvelland
 

Detachering

Sinds oktober 2018 hebben we twee communicatieadviseurs gedetacheerd bij SZMH. We ondersteunden bij een transformatieproces, de Tozo-regeling en diverse andere communicatieopgaven. Ook verzorgden wij de ontwikkeling van de jaarplannen 2019 en 2020. Per 2021 zijn we breder aan de slag voor het cluster Sociaal van de gemeente Maastricht. We adviseren de directie en projectleiders en zorgen voor ontwikkeling van middelen, zoals artikelen voor het intranet en de interne nieuwsbrief.

“Ik voelde me écht betrokken bij wat er leeft in deze organisatie.”

― Ghislaine Schyns, communicatieadviseur

Casusboek

In 2021 interviewde onze copywriter mensen uit gezinnen met uiteenlopende problemen. Ze tekende de indrukwekkende verhalen op voor een casusboek dat laat zien hoe Maastricht deze gezinnen ondersteunt. Met een aanpak die mensen op maat helpt én kosten bespaart.

“De verhalen van deze mensen raken me.”

― Ank Quadackers, copywriter

Andere opdrachtgevers

Project A2 Maastricht

Project A2 Maastricht

Daelzicht

Daelzicht

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Digital Power

Digital Power

Bekijk al onze opdrachtgevers