HEEMwonen

HEEMwonen verhuurt 10.000 woningen in Kerkrade en Landgraaf. Deze corporatie heeft hoge ambities, onder meer op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Sinds januari 2019 zijn wij de vaste communicatiepartner van HEEMwonen. We adviseren de corporatie op strategisch-tactisch niveau en we ondersteunen bij de uitvoering.

 
HEEMwonen
 

Communicatiedienstverleningsvisie

Ontwikkelingen in de organisatie vragen om een proactieve communicatieafdeling met een strategische adviseursrol. Daarvoor is het nodig om communicatie in positie te brengen. We stelden een visie op voor de communicatie en de dienstverlening van het team. Die gaat in op het aanbod van het team, waar team Communicatie ‘van is’ en wat ze doet. En we deden aanbevelingen om te komen tot een excellent communicatieteam.

Detachering communicatieadviseur

Van oktober 2019 tot juli 2020 versterkte één van onze communicatieadviseurs het team Communicatie van HEEMwonen. Zij hielp de communicatievisie te implementeren en de communicatie rond vastgoedprojecten, zoals Renovatie Energiek Heilust, te professionaliseren. Ook coachte zij de communicatiecollega’s. In 2021-2022 verving zij een van de communicatieadviseurs tijdelijk bij een aantal projecten.

 

“Trots op de ontwikkeling van dit team!”

― Melanie Coenen, communicatieadviseur

Andere opdrachtgevers

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Project A2 Maastricht

Project A2 Maastricht

Digital Power

Digital Power

IBA Parkstad

IBA Parkstad

Bekijk al onze opdrachtgevers