HEEMwonen

HEEMwonen verhuurt 10.000 woningen in Kerkrade en Landgraaf. Deze corporatie heeft hoge ambities, onder meer op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Sinds januari 2019 zijn wij de vaste communicatiepartner van HEEMwonen. We adviseren de corporatie op strategisch-tactisch niveau en we ondersteunen bij de uitvoering.

 
HEEMwonen
 

Communicatiedienstverleningsvisie

Ontwikkelingen in de organisatie vragen om een proactieve communicatieafdeling met een strategische adviseursrol. Daarvoor is het nodig om communicatie in positie te brengen. We stelden een visie op voor de communicatie en de dienstverlening van het team. Die gaat in op het aanbod van het team, waar team Communicatie ‘van is’ en wat ze doet. En we deden aanbevelingen om te komen tot een excellent communicatieteam.

Detachering

Van oktober 2019 tot juli 2020 versterkte één van onze communicatieadviseurs het team Communicatie van HEEMwonen. Zij hielp de communicatievisie te implementeren en de communicatie rond vastgoedprojecten, zoals Renovatie Energiek Heilust, te professionaliseren. Ook coachte zij de communicatiecollega’s. In 2021-2022 verving zij een van de communicatieadviseurs tijdelijk bij een aantal projecten.

 

“Trots op de ontwikkeling van dit team!”

― Melanie Coenen, communicatieadviseur

WoonWijzerhuis Landgraaf

Huiseigenaren uit Parkstad kunnen in het WoonWijzerHuis inspiratie opdoen en advies vragen over verduurzamen en energie besparen. Deze demonstratiewoning is een initiatief van Gemeente Landgraaf, HEEMwonen en IBA Parkstad. Samen met Studio Eikenhorst zorgden wij voor de expositie en de promotie.

Andere opdrachtgevers

Gemeente Heerlen

Gemeente Heerlen

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Project A2 Maastricht

Project A2 Maastricht

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Bekijk al onze opdrachtgevers