MUMC+

In het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) werken het academisch ziekenhuis Maastricht en de Universiteit Maastricht samen. Zij verbeteren de gezondheid van de bevolking in de regio op alle niveaus. MUMC+ zet in op genezing én preventie. Wij ondersteunen MUMC+ op projectbasis.

 
Maastricht UMC+
 

Project Poli op Maat

Poli op Maat draait om meer aandacht voor de beleving van de patiënt. De ‘patient journey’ (patiëntreis) is hierbij het uitgangspunt. Dat vergt een andere werkwijze van de organisatie. In 2017 hielpen wij MUMC+ de medewerkers hierin mee te nemen. We ontwikkelden een ‘employee journey’ (medewerkersreis): we vertaalden de bouwstenen van het model naar de fysieke omgeving, de taken en rollen van de medewerker. Poli op Maat beschikt hiermee over een goed moederverhaal voor al haar communicatie hierover.

eHealth Happy Hour

MUMC+ zet sterk in op eHealth: digitale toepassingen in de zorg. In december 2018 werd een eHealth Happy Hour georganiseerd waarin iedereen aan vijftien innovaties kon ‘snuffelen en proeven’. Wij dachten mee over de strategie en opzet van dit evenement. We ontwikkelden teksten, middelen en materialen en coördineerden het programma op de dag zelf.

Andere opdrachtgevers

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Bekijk al onze opdrachtgevers