MUMC+

In het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) werken het academisch ziekenhuis Maastricht en de Universiteit Maastricht samen. Zij verbeteren de gezondheid van de bevolking in de regio op alle niveaus. MUMC+ zet in op genezing én preventie. Wij ondersteunen MUMC+ op projectbasis en op basis van tijdelijke detachering.

 
Maastricht UMC+
 

Project Poli op Maat

Poli op Maat draait om meer aandacht voor de beleving van de patiënt. De ‘patient journey’ (patiëntreis) is hierbij het uitgangspunt. Dat vergt een andere werkwijze van de organisatie. In 2017 hielpen wij MUMC+ de medewerkers hierin mee te nemen. We ontwikkelden een ‘employee journey’ (medewerkersreis): we vertaalden de bouwstenen van het model naar de fysieke omgeving, de taken en rollen van de medewerker. Poli op Maat beschikt hiermee over een goed moederverhaal voor al haar communicatie hierover.

eHealth Happy Hour

MUMC+ zet sterk in op eHealth: digitale toepassingen in de zorg. In december 2018 werd een eHealth Happy Hour georganiseerd waarin iedereen aan vijftien innovaties kon ‘snuffelen en proeven’. Wij dachten mee over de strategie en opzet van dit evenement. We ontwikkelden teksten, middelen en materialen en coördineerden het programma op de dag zelf.

Detachering

Eind 2021 werd een van onze adviseurs gedetacheerd bij de afdeling Communicatie voor de interne communicatie over een nieuw project. Zij ondersteunt de senior adviseur en de projectleider daarin, neemt deel aan diverse projectgroepen en sluit de medewerkers aan op het proces. Ze ontwikkelt middelen en deelt informatie via de interne communicatiekanalen.

Andere opdrachtgevers

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

IBA Parkstad

IBA Parkstad

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Bekijk al onze opdrachtgevers