Stichting kom Leren

Stichting kom Leren heeft 19 basisscholen in de regio Maastricht-Heuvelland.
Het bestuur en de medewerkers staan samen voor goed onderwijs. Ze zoeken voortdurend naar verbetering en innovatie. Er is oog voor de talenten van medewerkers. Zij kunnen binnen deze stichting als professional groeien en bloeien. Wij zijn sinds 2017 de vaste communicatiepartner van kom Leren.

 
Stichting kom Leren
 

Strategie en ondersteuning

Om de communicatie van kom Leren te versterken, lieten we een onderzoek onder scholen uitvoeren naar haar naamsbekendheid en imago. We adviseerden over de communicatie rond het uitkomen van het nieuwe strategisch beleidsplan. In een communicatieplan vertaalden we deze inhoud naar communicatieopgaven voor de periode 2019-2023. We ondersteunen bij de uitvoering, zoals de campagne ‘In beeld’ waarin medewerkers vertellen over hun werk en drijfveren.

“Een zichtbaar en stevig
kom Leren. Een resultaat dat staat.”

― Melanie Coenen, communicatieadviseur

Corporate huisstijl en website

In 2019 zette de onderwijsstichting een nieuwe koers uit. Met een nieuwe huisstijl als kers op de taart. Met plezier werkten we samen met Studio Eikenhorst aan die nieuwe huisstijl. Ook zorgden we voor de implementatie van de nieuwe stichtingswebsite.

De nieuwe corporate website en negentien scholenwebsites onder één dak. Met een school-ouder communicatieportaal voor professionele en uniforme communicatie.

Communicatieondersteuning scholen

Voor de afzonderlijke scholen realiseren we middelen en materialen. Zo ontwikkelen we voor een aantal scholen een nieuwe huisstijl, ondersteunen we bijvoorbeeld rondom open dagen en vernieuwden we alle scholenwebsites.

Andere opdrachtgevers

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Digital Power

Digital Power

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Bekijk al onze opdrachtgevers