LVO Maastricht

strategie en uitvoering

LVO Maastricht

LVO Maastricht biedt voortgezet onderwijs in de Limburgse hoofdstad. Leerlingen kunnen aan weerszijden van de Maas terecht voor praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs.

Strategisch advies

Vanaf medio 2018 ondersteunden we LVO Maastricht bij de herinrichting van het onderwijs in de stad. We maakten een plan voor de communicatiestrategie en -inrichting. En we zorgden dat een communicatieteam werd ingesteld. Facet& begeleidde dit team en we namen het grootste deel van de advisering voor onze rekening.

Communicatiemiddelen

We zorg(d)en ook voor de uitvoering. Zo ontwikkelden we een animatie over het voortgezet onderwijs in de stad en we schreven de teksten voor de VO-gids die nieuwe leerlingen helpt bij het maken van een schoolkeuze. We maakten frequent digitale nieuwsbrieven voor medewerkers en ouders. Voor de afzonderlijke scholen realiseren we nog steeds middelen en materialen voor (onder andere) open dagen.

Detachering

In 2015 detacheerden wij al een communicatieadviseur bij LVO Maastricht. Zij begeleidde toen de ontwikkeling van een communicatieplan, adviseerde het bestuur over (kern)boodschappen en ondersteunde de locatiedirecteuren bij een plan voor open dagen.

LVO Maastricht LVO Maastricht LVO Maastricht

andere projecten

A2 Het Vonderen-Kerensheide

A2 Het Vonderen-Kerensheide

communicatieadvies en -middelen
Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

communicatieadvies
HEEMwonen

HEEMwonen

communicatieadvies