IBA Parkstad

IBA Parkstad

strategie en uitvoering

IBA Parkstad

IBA Parkstad draagt bij aan de verbetering van de regio. Het fenomeen IBA (Internationale Bau Ausstellung) is in Duitsland ontstaan en uitgegroeid tot een creatieve aanpak met een bewezen economische impuls voor de gebieden waar het programma is uitgerold. Het levert een tastbaar resultaat op door een fysieke verandering in het gebied. En een cultuuromslag in denken en werken in en waardering voor het gebied.

IBA Parkstad bevindt zich in de uitvoerende fase. Facet& adviseert over de communicatie die voor deze fase van belang is. Wat laat IBA na, hoe laten we dat zien en hoe verbreden en verbinden we dit economische vliegwiel nog verder met de regio?

We bedachten een storytelling campagne: initiatiefnemers, bewoners, ondernemers en maatschappelijke partijen vertellen daarin over hun bijdrage aan IBA. De verhalen vangen we in filmpjes die we via social media verspreiden, aangevuld met abriposters en een nieuwe website. We realiseren, coördineren en produceren deze campagne die begin 2018 is gestart en doorloopt tot begin 2019.

andere projecten

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

strategie en uitvoering
Maastricht Bereikbaar

Maastricht Bereikbaar

detachering communicatieadviseur
Daelzicht

Daelzicht

(strategisch) advies en woordvoering