IBA Parkstad

IBA Parkstad

strategie en uitvoering

IBA Parkstad

IBA Parkstad draagt bij aan de verbetering van de regio. Het fenomeen IBA (Internationale Bau Ausstellung) is in Duitsland ontstaan en uitgegroeid tot een creatieve aanpak met een bewezen economische impuls voor de gebieden waar het programma is uitgerold. Het levert een tastbaar resultaat op door een fysieke verandering in het gebied. En een cultuuromslag in denken en werken in en waardering voor het gebied.

IBA Parkstad bevindt zich in de uitvoerende fase. Facet& adviseerde over de communicatie die voor deze fase van belang is. Wat laat IBA na, hoe laten we dat zien en hoe verbreden en verbinden we dit economische vliegwiel nog verder met de regio?

We bedachten een storytelling campagne: initiatiefnemers, bewoners, ondernemers en maatschappelijke partijen vertellen daarin over hun bijdrage aan IBA. De verhalen vingen we in filmpjes die we via social media verspreidden, aangevuld met abriposters en een nieuwe website. We realiseerden, coördineerden en produceerden deze succesvolle campagne die begin 2018 is gestart en doorliep tot begin 2019.

andere projecten

Daelzicht

Daelzicht

advies, woordvoering en detachering
Provincie Limburg

Provincie Limburg

strategie en uitvoering
Project A2 Maastricht

Project A2 Maastricht

detachering, advies en uitvoering