Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sinds 2015 hebben alle gemeenten in Nederland nieuwe taken op het gebied van werk, zorg en jeugd. De gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul werken samen om deze nieuwe taken in te vullen. Wij adviseren en ondersteunen, sinds het begin van deze samenwerking, de communicatie.

 
Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland
 

Factsheet Jeugdhulp

Het komt geregeld voor dat ouders zich zorgen maken over hun kind en niet weten waar ze terecht kunnen voor hulp. De regio Maastricht-Heuvelland gaf ons de opdracht om hiervoor een factsheet te ontwikkelen. Wij schreven de teksten en coördineerden het proces. Zuiderlicht gaf het factsheet vorm. Het werd een praktische richtingwijzer, met voor elke gemeente een eigen variant.

Werkconferenties

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland nodigt geregeld partners uit om mee te denken en ideeën te delen. Zo vond er in 2016 een werkconferentie plaats over onafhankelijke cliëntondersteuning en in 2017 over dagbesteding en respijtzorg. Wij dachten mee over de vorm(geving) van de bijeenkomsten en ondersteunden bij de organisatie hiervan. Onze communicatiestrateeg Lysbeth vervulde telkens de rol van dagvoorzitter.

Andere opdrachtgevers

HEEMwonen

HEEMwonen

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Bekijk al onze opdrachtgevers