Gemeente Voerendaal

De Gemeente Voerendaal ligt als Parkstadgemeente tussen het Heuvelland en het stedelijk gebied van Heerlen in. Met vijf dorpskernen, een heuvelachtig landschap en drie beschermde natuurgebieden. Wij ondersteunden de gemeente bij een campagne.

 
Gemeente Voerendaal
 

Groenste dorp van Nederland

In 2017 deed de gemeente een gooi naar de titel ‘Groenste dorp van Nederland’. Deze landelijke verkiezing wordt georganiseerd door Stichting Entente Florale. Wij ondersteunden de gemeente in de aanloop naar het jurybezoek met een campagnelogo, het promotieplan en de communicatiemiddelen. Voerendaal miste de eretitel met slechts 0,1 punt. Toch was meedoen voor de gemeente nét zo belangrijk, omdat het bijdraagt aan het trotse gevoel van de inwoners op deze prachtige omgeving.

Natuurtransferium

Bij Mingersborg wordt een natuurtransferium voor het Land van Kalk gerealiseerd. Hiervoor kwamen twee locaties in aanmerking. In 2020 klopte de gemeente bij ons aan voor het organiseren van een raadpleging onder de bevolking over de voorkeurslocatie. We stelden de vragen op, adviseerden over de verwerking en verzorgden de communicatie.

Andere opdrachtgevers

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Bekijk al onze opdrachtgevers