Wonen & leefomgeving | Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht werkt aan de stad van morgen. Om de openbare ruimte nog slimmer te beheren en de dienstverlening te blijven verbeteren, zet de gemeente stappen op allerlei gebieden. Communicatie is daarbij van groot belang. Wij ondersteunen de gemeente hierin.

 

 
Wonen & leefomgeving | Gemeente Maastricht
 

Stadsbeheer

Stadsbeheer, een uitvoeringsdienst van de gemeente Maastricht, heeft in 2021 grote stappen gezet naar een nieuwe organisatie. Wij ondersteunden deze organisatieverandering en adviseerden het managementteam en de projectleiding over de communicatie. Op uiteenlopende manieren zorgden wij ervoor dat medewerkers zich betrokken voelden bij de verandering.

Praatplaat Stadsbeheer

Om de medewerkers van Stadsbeheer bij de organisatieverandering te betrekken, maakten we een veranderverhaal gevisualiseerd in een praatplaat.

Zo pakten wij dat aan

Detachering Stadsbeheer

Sinds maart 2023 is een van onze adviseurs tijdelijk gedetacheerd bij Stadsbeheer. Naast voorkomende werkzaamheden concentreert de opdracht zich vooral op het verder op orde brengen van de basis van de communicatie.

Project Hoogwaterveiligheid

De gemeente werkt aan maatregelen om hoge waterstanden van de Maas tegen te gaan. Dat doet ze in samenspraak met de stad. In 2015 en 2016 ondersteunden we in de communicatie. We organiseerden het ‘mijnMaas CafĂ©’, dachten mee over de vorm van deze bijeenkomst en (bege)leidden deze avonden.

Andere opdrachtgevers

Stichting kom Leren

Stichting kom Leren

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg

Gemeente Heerlen

Gemeente Heerlen

HEEMwonen

HEEMwonen

Bekijk al onze opdrachtgevers