Gemeente Beek

In de gemeente Beek wonen 16.000 inwoners, verdeeld over zeven kernen. Beek staat bekend als ondernemend: veelzijdig en vitaal in Zuid-Limburg. Wij adviseren en ondersteunen de gemeente bij uiteenlopende communicatie-opgaven.

 
Gemeente Beek
 

Vluchtelingenopvang

In het voorjaar van 2022 adviseerden en ondersteunden we de gemeente Beek bij het aankondigen van hun intentie om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. We werkten de communicatiestrategie, -kalender, woordvoeringslijn, Q&A en diverse middelen uit.

Detachering

In juli 2017 was één van onze communicatieadviseurs gedetacheerd bij de gemeente Beek. Haar belangrijkste taak was het zorgen voor continuïteit binnen het communicatieteam. Ze gaf ad hoc advies en zorgde voor de uitvoering van het communicatiebeleidsplan. Ze maakte een communicatieplan voor de toegang tot het sociaal domein. Hierin adviseerde ze hoe de gemeente deze toegang samen met haar stakeholders kon vormgeven en inrichten, en hoe het wijkteam daarbij in positie kon worden gebracht. Ook adviseerde ze over het stimuleren van burgerkracht via storytelling.

Andere opdrachtgevers

Stichting kom Leren

Stichting kom Leren

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Project A2 Maastricht

Project A2 Maastricht

Digital Power

Digital Power

Bekijk al onze opdrachtgevers