Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

interviews en tekstwerk

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem ligt in het Zuid-Limburgse Heuvelland en telt ongeveer 15.000 inwoners, verdeeld over tien kernen en tal van gehuchten en buurtschappen.

Samen Doen
Regelmatig gaan wij op pad door deze gemeente, op zoek naar inspirerende verhalen. Sinds 2014 werken we jaarlijks mee aan de campagne Samen Doen. Hiervoor portretteren we inwoners die zich inzetten voor een ander of voor de hele gemeenschap. Begin 2017 maakten we daarnaast een eenmalige Samen Doen krant (.pdf) die huis-aan-huis is verspreid.

Cultureel erfgoed
Afgelopen twee jaar gingen we ook in gesprek met inwoners die zich inzetten voor het rijke cultureel erfgoed in deze gemeente. We tekenden hun verhalen op, bijvoorbeeld over bijzondere tradities, kunst, cultuur en streekproducten. Deze zijn verenigd in de campagne Vakwerk: Lijnen tussen heden en verleden.

Toerisme & Recreatie
Voor het team Toerisme & Recreatie realiseerden we een krant over de Toeristische Visie 2016-2020. We hielden interviews, schreven alle teksten en coördineerden de fotografie en vormgeving. De krant is in het najaar van 2017 verspreid onder alle toeristische ondernemers. Aansluitend hielpen met het herschrijven van de teksten voor de nieuwe toeristische website die begin 2018 live gaat.

andere projecten

Provincie Limburg

Provincie Limburg

strategie en uitvoering
Daelzicht

Daelzicht

(strategisch) advies en woordvoering
Maastricht Bereikbaar

Maastricht Bereikbaar

detachering communicatieadviseur