Cultuur | Gemeente Maastricht

Iedere inwoner de gelegenheid bieden cultuur te maken én cultuur mee te maken: daar zet gemeente Maastricht op in. Om dit te kunnen bewerkstelligen is goede communicatie onmisbaar. Wij ondersteunen de gemeente bij het zichtbaar en bereikbaar maken van cultuur.

 
Cultuur | Gemeente Maastricht
 

Culturele organisatie

De culturele organisatie Centre Céramique | Kumulus | Natuurhistorisch Museum Maastricht wil haar gezamenlijke koers zichtbaar maken. Hiervoor ontwikkelden wij een communicatiestrategie die we mee helpen uitvoeren. Dat doen we ook voor andere organisatieveranderingen en -opgaven binnen deze organisatie.

Zicht op Maastricht

Zicht op Maastricht is een online platform voor toeristen én inwoners, met wandelingen en verhalen over de geschiedenis van de stad. Wij verzorgen de eindredactie van de webteksten en bewaken de uniforme schrijfstijl. Ook ontwikkelden wij het plan voor de lancering van de nieuwe website, adviseren we over de social mediastrategie en voeren deze uit. In het verlengde van Zicht op Maastricht komen in Centre Céramique digitale schermen te hangen die bezoekers informeren over erfgoed. Wij ondersteunen bij de eindredactie van de teksten op deze schermen. 

Andere opdrachtgevers

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Daelzicht

Daelzicht

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Bekijk al onze opdrachtgevers