Digital Power

Digital Power, een van de snelst groeiende datapartners van Nederland, helpt organisaties de juiste data te verzamelen, structureren en interpreteren. De specialisten adviseren klanten over het optimaal inzetten van de juiste data, om daarmee organisatiedoelen te behalen. Ook vertalen ze deze inzichten naar concrete acties en ondersteunen zij in de uitvoering. In 2020 won Digital Power onder andere de tweede prijs bij de MKB Data Science Top 50. Hun lijfspreuk? Van data naar doen! Het bureau is in 2016 opgericht, bestaat uit meer dan 100 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam en Den Bosch. In 2021 werden wij gevraagd de organisatie te adviseren over de communicatie over de interne veranderingen.

 
Digital Power
 

Communicatiestrategie leiderschapsteam

Digital Power groeit en is in beweging. De organisatie staat voor een stevige veranderopgave. Dat vraagt om actieve communicatie met medewerkers en stakeholders. Hoe, wat en voor wie, daar hielpen we ze bij met een communicatiestrategie. Om die te maken, organiseerden we voor het (tijdelijk) leiderschapsteam een workshop Communicatie, waarin we samen bouwden aan een helder verhaal en een effectieve aanpak.

Workshop communicatie managementteam

Bij het aantreden van het managementteam werd ons gevraagd om onze communicatieaanpak ook met de leden van het nieuwe team te delen. We doorliepen de stappen en formuleerden de gezamenlijke communicatie-uitgangspunten. Een waardevolle manier om het MT te helpen haar communicatie met de medewerkers en stakeholders effectief (in) te richten.

Andere opdrachtgevers

HEEMwonen

HEEMwonen

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Bekijk al onze opdrachtgevers