Maastricht UMC+

Maastricht UMC+

advies en uitvoering

Maastricht UMC+

In het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) werken het academisch ziekenhuis Maastricht en de Universiteit Maastricht samen. Zij verbeteren de gezondheid van de bevolking in de regio op alle niveaus. MUMC+ zet in op genezing én preventie.

Poli op Maat

De Poli op Maat is een project van MUMC+ dat op een andere manier naar de dienstverlening van de poliklinieken kijkt. Het ziekenhuis werkt aan een nieuw servicemodel met meer aandacht voor de beleving van de patiënt. De patient journey is het uitgangspunt voor dat model. Dit vergt een andere werkwijze van de (interne) organisatie. Facet& hielp MUMC+ de medewerkers hierin mee te nemen. We ontwikkelden een employee journey door de bouwstenen van het servicemodel te vertalen in de fysieke omgeving en in taken en rollen van de medewerker. De projectleiding van de Poli op Maat beschikt hiermee over een basisconcept, een moederverhaal, voor al haar communicatie hierover.

eHealth Happy Hour

MUMC+ heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan eHealth: digitale toepassingen in de zorg. Deze helpen om de gezondheidszorg slimmer te organiseren en te verbeteren. MUMC+ presenteerde op 14 december 2018 zo’n vijftien projecten aan een breed publiek. Tijdens het eHealth Happy Hour kon iedereen ‘snuffelen en proeven’ aan deze innovaties. Facet& ondersteunde bij de organisatie en communicatie rond dit evenement. We dachten mee over de strategie en de opzet, ontwikkelden teksten en diverse middelen en materialen, faciliteerden op de dag zelf en maakten foto’s.

Maastricht UMC+ Maastricht UMC+ Maastricht UMC+ Maastricht UMC+ Maastricht UMC+ Maastricht UMC+ Maastricht UMC+

andere projecten

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

communicatieadvies
Regionale Energie Strategie

Regionale Energie Strategie

Provincie Limburg

Provincie Limburg

strategie en uitvoering