Facet& heeft een nieuwe eigenaar!

Vanaf 1 juli 2024 staan Evelyn Reynen en Eline Philips van bureau Beck Communicatie aan het roer bij Facet& als nieuwe directeur-eigenaar.

Een stevige partner voor Brabant en Limburg

Dat is goed nieuws voor Facet&, én voor Beck. Want samen verstevigen de beide bureaus hiermee hun strategische advisering en dienstverlening in Limburg en Brabant. En samen dragen zij zo nóg meer bij aan communicatiekracht in deze regio. Beide teams blijven vanuit hun eigen standplaats (Voerendaal en Helmond) hun advies- en ondersteuningswerkzaamheden voortzetten. Facet& blijft dus bureau Facet&. Maar vanaf 1 juli gaan ze ‘samen voor het zuiden’!

Logische stap

Met Evelyn en Eline heeft Facet& de ideale opvolgers voor Lysbeth. Zij zijn een ervaren duo dat zijn sporen heeft verdiend in de (overheids-)communicatie en de bureauwereld. Bovendien matcht het DNA van Facet& met dat van Beck Communicatie en vice versa. De wissel voelt voor beide teams dan ook als een logische stap. De bureaus zijn al jaren bekend met elkaar. Toen de samenwerking vorig jaar intensiever werd, smaakte dat naar meer. Met als resultaat dat Evelyn en Eline nu het roer van Lysbeth overnemen. “Ik heb alle vertrouwen in Evelyn en Eline. Ze zijn gepokt en gemazeld in het communicatievak en hebben bewezen dat ze een professioneel en succesvol adviesbureau kunnen runnen, met hart voor hun medewerkers én voor hun opdrachtgevers. Beck Communicatie bestaat bijna 25 jaar (en is dus bijna zo oud als Facet&, dat dit jaar 28 wordt) en is een sterke speler in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Ze hebben 30 adviseurs in vaste dienst en bijna evenveel freelancers voor hen aan het werk. Ik ben onder de indruk van hun drijfkracht, hun motivatie, hun doortastendheid en de snelheid waarmee ze te werk gaan. De klik met het team was er meteen. Bij de eerste kennismaking stonden zij op de stoep met Bossche bollen. Vandaag trakteren wij op vlaai om de officiële overdracht te vieren.”

Bedankt maar geen vaarwel!

“Na 14 ½  jaar met hart en ziel aan het roer te hebben gestaan van dit prachtbedrijf is het tijd om het stokje over te dragen en Facet& de ruimte te geven om verder te groeien”, aldus Lysbeth. “Ik draag met een gerust hart mijn verantwoordelijkheden over en dank mijn team voor alles wat we samen hebben opgebouwd. Ik laat een deskundig, ervaren en zelfstandig team na. Acht fantastische collega’s, met wie het heel fijn samenwerken is. Enorm trots op wat we hebben bereikt! Ik dank ook alle oud-collega’s. En onze klanten, freelancers, samenwerkingspartners, leveranciers en andere relaties voor het fijne contact, de mooie momenten, de vriendschappen die daaruit zijn ontstaan en de uitdagende opdrachten en projecten die we samen zijn aangegaan. We nemen geen afscheid want hier in het zuiden kom je elkaar altijd weer tegen. Bovendien blijf ik via Facet& mijn advieswerkzaamheden als zelfstandige aanbieden”.

Behoud van kwaliteit

Evelyn en Eline zien uit naar de toevoeging van Facet& aan Beck Communicatie: “Dit geeft ons de kans om verder te bouwen aan onze advisering en dienstverlening in Limburg. We waren er al kind aan huis: Evelyn is een geboren en getogen Limburgse en we werken al jaren voor de provincie Limburg, Waterschap Limburg en een groot aantal gemeenten in met name Noord- en Midden-Limburg. Met een kantoor in Voerendaal en het team van Facet& erbij verstevigen we die positie en vergroten we de mogelijkheden. In de kwaliteit en het karakter van het team van Facet& zien we veel gelijkenis met het team van Beck Communicatie. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar versterken. Samen blijven we doen waar we goed in zijn: communicatieve meerwaarde bieden aan relevante maatschappelijke vraagstukken. En samen blijven we er alles aan doen om de kwaliteit en de goede relaties van Facet& voort te zetten.”

Vragen?

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Bel of mail ons gerust.
Voor een persoonlijk bericht aan Lysbeth blijft lysbeth@facetn.nl voorlopig in de lucht. Telefonisch is en blijft zij bereikbaar op +31 6 21 44 52 95.

043 356 78 50
communicatie@facetn.nl