Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

communicatieondersteuning

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland (SZMH) is de regionale sociale dienst van zes gemeenten in Zuid-Limburg. Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul bundelen in deze organisatie hun kracht en voeren samen de Participatiewet uit. Een aantal van deze gemeenten heeft ook de uitvoering van de Wmo- en Jeugdwet ondergebracht bij deze dienst.

Detachering communicatiemedewerker

SZMH wil in haar dienstverlening de (situatie van de) inwoner van Maastricht-Heuvelland centraal stellen. Dienstverlening die in samenhang, nabij en op maat wordt aangeboden. Dit betekent een andere manier van werken, denken en doen voor de medewerkers. Ghislaine ondersteunt sinds oktober 2018 in de communicatie rond dit transformatieproces. Dat doet ze op locatie in Randwyck.

Jaarplannen 2019 en 2020

Ghislaine ondersteunde ook bij de ontwikkeling van het jaarplan voor 2019 én 2020. Die plannen gaan over de ambities en opgaven voor het komende jaar. Ghislaine redigeerde de teksten, hield interviews, coördineerde het proces, de fotografie en vormgeving.

andere projecten

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
Maastricht UMC+

Maastricht UMC+

advies en uitvoering
Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

strategie en uitvoering