Provincie Limburg

Provincie Limburg

strategie en uitvoering

Provincie Limburg

Diverse clusters van de provincie Limburg kloppen geregeld aan bij Facet& voor communicatieadvies en -ondersteuning.

Knipselkrant
Iedere ochtend maken we voor de provincie Limburg een selectie van relevante krantenartikelen uit alle regiokaternen van Dagblad De Limburger.

Social media monitoring
Sinds 11 december 2016 verzorgt Arriva het bus- en treinvervoer in Limburg. Dat betekent: een nieuw gezicht op de weg en het spoor, maar vooral ook een andere dienstregeling met nieuwe verbindingen, vertrek- en aankomsttijden. Dat was even wennen voor de gebruikers van het openbaar vervoer.

De provincie Limburg was benieuwd hoe reizigers via social media reageren. Waarover zijn ze tevreden en waarover klagen ze? Facet& monitorde daarom zes weken lang alle online berichten op social media, nieuwssites, blogs en fora over Arriva en de nieuwe dienstregeling. We stuurden de provincie elke ochtend en middag een rapportage waarin we de reacties en berichten, aangevuld met het sentiment (positief, negatief, neutraal) en het bereik/de invloed, analyseerden en duidden.

Sociaal jaarverslag
Het sociaal jaarverslag van de provincie Limburg schetst een beeld van de organisatie en de mensen die er werken. In het verleden hielpen we met de realisatie van een papieren versie, naderhand verscheen het digitaal.

Voor het sociaal jaarverslag over 2013 en 2014 ontwikkelden wij het concept. We bouwden de website en schreven de teksten. Studio Zeven zorgde voor de vormgeving en Story Experts filmde het interview met de algemeen directeur.

Provinciaal Omgevingsplan Limburg
In het Provinciaal Omgevingsplan Limburg staat de toekomst van Limburg beschreven op het gebied van wonen, werken, recreatie en natuur. In 2014 is er een nieuwe visie vastgesteld op de ontwikkeling van Limburg op middellange termijn en in (inter)nationaal perspectief.

Wij maakten het strategisch communicatieplan hiervoor en begeleidden een moodboardsessie.

andere projecten

Daelzicht

Daelzicht

(strategisch) advies en woordvoering
Stichting kom Leren

Stichting kom Leren

strategie en uitvoering
A2 Het Vonderen-Kerensheide

A2 Het Vonderen-Kerensheide

communicatieadvies en -middelen