ENGIE Services Zuid

interviews en tekstwerk

ENGIE Services Zuid

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. Met tal van slimme innovatieve technische oplossingen en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie, spelen zij in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Communicatieplan
In 2002 deed het bedrijf voor het eerst een beroep op Facet&. We maakten toen een communicatieplan voor een reorganisatie in regio Zuidoost (Limburg) en zetten een nieuw personeelsblad op. Naderhand schakelden ook de regio’s Zuid (Brabant) en Oost (Arnhem) ons in voor het tekstwerk van hun regionale bladen.

Personeelsmagazine
Van 2013 tot en met 2016 hadden alle regio’s van ENGIE Services Zuid één gezamenlijk personeelsmagazine: EnergieC. Dit verscheen drie keer per jaar bij 1.700 medewerkers in de hoek Terneuzen-Arnhem-Maastricht. Wij hielden alle interviews, schreven de teksten en controleerden de drukproeven.

Communicatiemiddelen
We maken en maakten ook regelmatig andere communicatiemiddelen. Zoals informatieboekjes over projecten en veilig werken, presentaties en teksten voor aanbestedingen. Vaak verzorg(d)en we dan ook de vormgeving en het drukwerk.

Teksten Smart Digital Operations
Begin 2019 klopte ENGIE Services Zuid opnieuw bij ons aan. We ondersteunen de medewerkers van Smart Digital Operations momenteel met teksten over hun datacenter- en aanverwante diensten IaaS, DraaS, Security en Connectivity. Op basis van interviews schrijven we een variëteit aan teksten die ze in- én extern kunnen inzetten.

andere projecten

Project A2 Maastricht / Avenue2

Project A2 Maastricht / Avenue2

detachering communicatieadviseur & -medewerker
Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
Maastricht Bereikbaar

Maastricht Bereikbaar

detachering communicatieadviseur