ENGIE Services Zuid

interviews en tekstwerk

ENGIE Services Zuid

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. Met tal van slimme innovatieve technische oplossingen en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie, spelen zij in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Communicatieplan

In 2002 deed het bedrijf voor het eerst een beroep op Facet&. We maakten toen een communicatieplan voor een reorganisatie in regio Zuidoost (Limburg) en zetten een nieuw personeelsblad op. Naderhand schakelden ook de regio’s Zuid (Brabant) en Oost (Arnhem) ons in voor het tekstwerk van hun regionale bladen.

Personeelsmagazine

Van 2013 tot en met 2016 hadden alle regio’s van ENGIE Services Zuid één gezamenlijk personeelsmagazine: EnergieC. Dit verscheen drie keer per jaar bij 1.700 medewerkers in de hoek Terneuzen-Arnhem-Maastricht. Wij hielden alle interviews, schreven de teksten en controleerden de drukproeven.

Communicatiemiddelen

We maakten ook regelmatig andere communicatiemiddelen. Zoals informatieboekjes over projecten en veilig werken, presentaties en teksten voor aanbestedingen. Vaak verzorgden we dan ook de vormgeving en het drukwerk.

andere projecten

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
A2 Het Vonderen-Kerensheide

A2 Het Vonderen-Kerensheide

communicatieadvies en -middelen
Regionale Energie Strategie

Regionale Energie Strategie