Project A2 Maastricht / Avenue2

Project A2 Maastricht / Avenue2

detachering communicatieadviseur & -medewerker

Project A2 Maastricht / Avenue2

In december 2016 is de dubbellaagse Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht opengegaan voor verkeer. Daarmee verdween 80% van het verkeer onder de grond en ontstond bovengronds een nieuw stuk stad. Na openstelling van de tunnel werd het totale verkeerssysteem afgebouwd en het openbaar gebied tussen Europaplein en Geusselt ingericht. In juni 2018 is dit deel van de Groene Loper in gebruik genomen.

Van juni 2017 tot en met juli 2018 ondersteunde Ghislaine de bouw- en omgevingscommunicatie rondom de laatste klussen voor de afbouw van het totale verkeerssysteem en de aanleg van de Groene Loper. Dit deed ze vanuit Projectbureau A2 Maastricht, waar ze gedurende die periode was gedetacheerd.

Ons eerdere werk voor A2 Maastricht
Van 2011 tot eind 2015 was Kay als communicatieadviseur gedetacheerd bij bouwer Avenue2. In die periode heeft ze – samen met de communicatiecollega’s van deze organisatie én van opdrachtgever Projectbureau A2 Maastricht – dit omvangrijke project op de kaart gezet. Ook Kay concentreerde zich op de bouw- en omgevingscommunicatie.

In de jaren daarvoor, van 2007 tot 2011, ondersteunden we opdrachtgever Projectbureau A2 Maastricht bij de publieks-, project- en procescommunicatie. Dat deden we vanaf de planfase tot en met de selectie van het winnende consortium, en vanaf het doorlopen van de wettelijke procedures tot en met de start van de voorbereidende werkzaamheden.

andere projecten

Brightlands Maastricht Health Campus

Brightlands Maastricht Health Campus

ondersteuning communicatie
Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

strategie en uitvoering
Daelzicht

Daelzicht

(strategisch) advies en woordvoering