Project A2 Maastricht / Avenue2

Project A2 Maastricht / Avenue2

detachering communicatieadviseur & -medewerker

Project A2 Maastricht / Avenue2

Door de aanleg van de dubbellaagse Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht is bovengronds een nieuw stuk stad ontstaan. Het openbaar gebied is ingericht en de stad ‘heelt’ stap voor stap. Maastricht-Oost is in transitie. Het bruist op en rond de Groene Loper, door allerlei initiatieven. Daarnaast is de ontwikkeling van nieuw vastgoed in volle gang. Ghislaine ondersteunt Projectbureau A2 Maastricht sinds maart 2019 in de communicatie over de gebiedsontwikkeling.

Ons eerdere werk voor A2 Maastricht

Na openstelling van de tunnel in december 2016 werd het totale verkeerssysteem afgebouwd en het openbaar gebied tussen Europaplein en Geusselt ingericht. Van juni 2017 tot en met juli 2018 ondersteunde Ghislaine de bouw- en omgevingscommunicatie rondom de laatste klussen voor de afbouw van het totale verkeerssysteem en de aanleg van de Groene Loper. Dit deed ze vanuit Projectbureau A2 Maastricht, waar ze gedurende die periode was gedetacheerd.

Geschiedeniswebsite

Van november 2017 tot en met april 2018 droeg Kay bij aan de ontwikkeling van de geschiedeniswebsite van A2 Maastricht. Deze website is onderdeel van een drietal geschiedenisproducten die het project ontwikkeld heeft. Naast de website is een afsluitende documentaire en een geschiedenisboek gemaakt.

Avenue2

Van 2011 tot eind 2015 was Kay als communicatieadviseur gedetacheerd bij bouwer Avenue2. In die periode heeft ze – samen met de communicatiecollega’s van deze organisatie én van opdrachtgever Projectbureau A2 Maastricht – dit omvangrijke project op de kaart gezet. Ook Kay concentreerde zich op de bouw- en omgevingscommunicatie.

Projectbureau A2 Maastricht

In de jaren daarvoor, van 2007 tot 2011, ondersteunden we opdrachtgever Projectbureau A2 Maastricht bij de publieks-, project- en procescommunicatie. Dat deden we vanaf de planfase tot en met de selectie van het winnende consortium, en vanaf het doorlopen van de wettelijke procedures tot en met de start van de voorbereidende werkzaamheden.

 

andere projecten

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

Sociaal Domein Maastricht-Heuvelland

strategie en uitvoering
Daelzicht

Daelzicht

advies, woordvoering en detachering
Maastricht UMC+

Maastricht UMC+

advies en uitvoering