Reclame Bureau Limburg

Reclame Bureau Limburg (RBL) produceert, beheert, onderhoudt en exploiteert reclamedragend straatmeubilair. De abri’s, reclamevitrines en infopanelen van RBL sieren het straatbeeld in steeds meer Nederlandse en Duitse dorpen en steden. Hun unieke, duurzame abri’s met sedumdak, zonnepanelen en bamboebankje zijn zelfs wereldwijd bekend. Wij ondersteunen RBL sinds 2018 met hun communicatie.

 
Reclame Bureau Limburg
 

Advies en tekstwerk bij aanbestedingen

RBL schrijft geregeld in op aanbestedingen. Wij werken dan mee aan de plannen van aanpak. We zorgen dat de tekst SMART is geschreven, met een logische opbouw, die uiteraard voldoet aan het programma van eisen. Zo nodig ontwikkelen wij visualisaties en infographics en coördineren we de vormgeving van de plannen. Wij hielpen RBL bij aanbestedingen van de gemeenten Groningen, Rotterdam, Maastricht, Leiden, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen.

“Innovatie, duurzaamheid, verhoogde kwaliteitsbeleving: de aanbestedingen hebben elke keer een ander accent.”

― Ank Quadackers, copywriter

Andere opdrachtgevers

Gemeente Gulpen-Wittem

Gemeente Gulpen-Wittem

HEEMwonen

HEEMwonen

IBA Parkstad

IBA Parkstad

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Regionale Energie Strategie Maastricht-Heuvelland

Bekijk al onze opdrachtgevers

Originele quote:

“Zodra er een nieuw bestek op tafel ligt, duiken RBL en ik daar samen in. De ene keer gaat het om esthetisch ontworpen straatmeubilair. Dan weer om innovatie, duurzaamheid of het verhogen van de kwaliteitsbeleving van reizigers. Samen zorgen we dat er een goed aanbod op tafel komt. RBL denkt na over de inhoud van de aanbieding. Ik zorg dat het in de best mogelijke woorden op ‘papier’ komt. Een goede samenwerking die voor RBL al een aantal keer tot gunning leidde.”