Reclame Bureau Limburg

Reclame Bureau Limburg (RBL) produceert, beheert, onderhoudt en exploiteert reclamedragend straatmeubilair. De abri’s, reclamevitrines en infopanelen van RBL sieren het straatbeeld in steeds meer Nederlandse en Duitse dorpen en steden. Hun unieke, duurzame abri’s met sedumdak, zonnepanelen en bamboebankje zijn zelfs wereldwijd bekend. Wij ondersteunen RBL sinds 2018 met hun communicatie.

 
Reclame Bureau Limburg
 

Advies en tekstwerk bij aanbestedingen

RBL schrijft geregeld in op aanbestedingen. Wij werken dan mee aan de plannen van aanpak. We zorgen dat de tekst SMART is geschreven, met een logische opbouw, die uiteraard voldoet aan het programma van eisen. Zo nodig ontwikkelen wij visualisaties en infographics en coördineren we de vormgeving van de plannen. Wij hielpen RBL bij aanbestedingen van gemeenten door heel het land, zoals Groningen, Rotterdam en Heerlen.

“Innovatie, duurzaamheid, verhoogde kwaliteitsbeleving: de aanbestedingen hebben elke keer een ander accent.”

― Ank Quadackers, copywriter

Andere opdrachtgevers

HEEMwonen

HEEMwonen

Politie eenheid Limburg

Politie eenheid Limburg

IBA Parkstad

IBA Parkstad

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Bekijk al onze opdrachtgevers

Originele quote:

“Zodra er een nieuw bestek op tafel ligt, duiken RBL en ik daar samen in. De ene keer gaat het om esthetisch ontworpen straatmeubilair. Dan weer om innovatie, duurzaamheid of het verhogen van de kwaliteitsbeleving van reizigers. Samen zorgen we dat er een goed aanbod op tafel komt. RBL denkt na over de inhoud van de aanbieding. Ik zorg dat het in de best mogelijke woorden op ‘papier’ komt. Een goede samenwerking die voor RBL al een aantal keer tot gunning leidde.”