Onze partners

 

Andere experts

Wij weten waar we goed in zijn. Maar het past ons óók te weten waar onze expertise ophoudt en die van een ander begint. Filmmaker Jascha Neutelings en grafisch vormgever Dennis van Eikenhorst zijn vertrouwde ‘partners’. Zo werk(t)en we met Jascha samen aan de IBA storytellingcampagne, Project A2, de Regionale Energiestrategie en project Afvalloos. En is Dennis onze vaste partner bij stichting kom Leren én ontwerpt hij regelmatig middelen voor ons bureau.

Adviseurs die doen wat wij ook doen

Wanneer een opdrachtgever bij ons aanklopt, doen wij ons best om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook als onze eigen mensen op dat moment al ‘onder de pannen zijn’. Wij schakelen dan graag met een van de freelancers in ons netwerk. Wij faciliteren, zodat zij de klus zo prettig mogelijk kunnen invullen.

 

Strategisch advies en uitvoering

Martijn Kagenaar was sinds mei 2021 via ons bij de gemeente Maastricht aan de slag: eerst voor de Stadsvisie en daarna als communicatiestrateeg bij het Expat Centre Maastricht Region. Daar kreeg hij versterking van communicatieadviseurs Caroline Knop en Karen Janssen. Fabian Viester werkte vanaf juni 2021 circa 1,5 jaar voor de gemeente Maastricht, als adviseur online communicatie Burgerbegroting. Sanne Voorzee ondersteunde in het najaar van 2021 de communicatie rond de Stadsvisie-bijeenkomst en Eliane Mans vervulde ruim 1,5 jaar de functie van senior communicatieadviseur Omgevingswet bij de gemeente Maastricht. Romain Groenen, die voor ons (ook) tekstopdrachten doet, vervulde daar in 2021 tijdelijk de functie van communicatieadviseur voor de afdeling Stadsbeheer en in 2022 voor het cluster Samenleving. In 2022 was Frans van Neer het hele jaar aan de slag als interim teamcoördinator en senior communicatieadviseur voor WML (de Waterleiding Maatschappij Limburg). Met Dewi Andoetoe zijn we regelmatig in contact over nieuwe opdrachten. En Marlie Dix heeft voor ons diverse interim-opdrachten vervuld, o.a. bij ZOwonen en voor het Interreg-programma van de Euregio Maas-Rijn.

Copywriting en projectmanagement

― Karin Somers werkte als tekstschrijver voor Project A2, waar zij onze adviseur Ghislaine ondersteunde.

― Ron Meijers redigeerde voor de gemeente Maastricht de standaardbrieven voor de Omgevingswet.

― Andere freelance tekstschrijvers (zoals Wendy van Zanten, Romain Groenen) schakelen we in als we zelf geen copywriter beschikbaar hebben.

― Roel Meertens ondersteunde de communicatief-ruimtelijke processen binnen het Actieprogramma Mijn Gezonde Groene Loper.

In samenwerking versterken wij elkaar.

― Lysbeth den Dulk, communicatiestrateeg

Werk jij als freelancer en wil je graag een keer met ons kennismaken? Bel ons!

043 356 78 50
communicatie@facetn.nl