Onze partners

 

Andere experts

Wij weten waar we goed in zijn. Maar het past ons óók te weten waar onze expertise ophoudt en die van een ander begint. Filmmaker Jascha Neutelings en grafisch vormgever Dennis van Eikenhorst zijn vertrouwde ‘partners’. Zo werk(t)en we met Jascha samen aan de IBA storytellingcampagne, Project A2, de Regionale Energiestrategie en project Afvalloos. En is Dennis onze vaste partner bij stichting kom Leren én ontwerpt hij regelmatig middelen voor ons bureau.

Adviseurs die doen wat wij ook doen

Wanneer een opdrachtgever bij ons aanklopt, doen wij ons best om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook als onze eigen mensen op dat moment al ‘onder de pannen zijn’. Wij schakelen dan graag met een van de freelancers in ons netwerk. Wij faciliteren, zodat zij de klus zo prettig mogelijk kunnen invullen.

 

Strategisch advies en uitvoering

Sinds januari 2020 vervult Eliane Mans de functie van communicatieadviseur Omgevingswet bij de gemeente Maastricht. Sinds mei 2021 is ook Martijn Kagenaar via ons bij de gemeente aan de slag: eerst voor de Stadsvisie en nu als communicatiestrateeg bij het Expat Centre Maastricht Region. Bij het Expat Centre krijgt hij versterking van communicatiemedewerker/-adviseur Caroline Knop. Ook Fabian Viester werkt sinds juni 2021 voor de gemeente Maastricht, als adviseur online communicatie Burgerbegroting. Sanne Voorzee biedt sinds augustus 2021 communicatieondersteuning rondom de afrondende bijeenkomst van de Stadsvisie. Met Dewi Andoetoe zijn we regelmatig in contact over nieuwe opdrachten. En Marlie Dix heeft voor ons diverse interim-opdrachten vervuld, o.a. bij ZOwonen en voor het Interreg-programma van de Euregio Maas-Rijn.

Copywriting en projectmanagement

― Karin Somers werkt als tekstschrijver voor Project A2, waar zij onze adviseur Ghislaine ondersteunt.

― Andere freelance tekstschrijvers (zoals Wendy van Zanten, Romain Groenen) schakelen we in als we zelf geen copywriter beschikbaar hebben.

― Roel Meertens ondersteunt vanaf april 2021 de communicatief-ruimtelijke processen binnen het Actieprogramma Mijn Gezonde Groene Loper.

In samenwerking versterken wij elkaar.

― Lysbeth den Dulk, communicatiestrateeg

Werk jij als freelancer en wil je graag een keer met ons kennismaken? Bel ons!

043 356 78 50
communicatie@facetn.nl