mediatraining

Facet& - Onze visie op communicatie

Mediatraining

Organisaties komen regelmatig gewild of ongewild in de publiciteit. Dit zijn belangrijke momenten om de organisatie te positioneren, te reageren op een bepaalde kwestie of stelling te nemen. U wilt uw boodschap helder en begrijpelijk overbrengen en verbinding leggen met het publiek.

Training op maat
In de praktijk van alledag hebben organisaties niet altijd de rust, tijd, ruimte en knowhow om bestuurders, directeuren of anderen die voor de camera staan daarop voor te bereiden. In samenwerking met Latijnhouwers Media & Communicatie bieden wij u graag een mediatraining op maat aan. Afhankelijk van uw vraag en behoefte, uw beschikbare tijd en de groepsgrootte (maximaal 4 personen) bieden we u een training van 1 of 2 dagdelen.

Theorie én praktijk
We besteden tijdens de mediatraining aandacht aan de theorie; we zoomen in op de kracht van de kernboodschap, de omgang met de pers en het (huidige) medialandschap. Daarnaast oefenen we volop. Van het voorbereiden van interviews en kernboodschappen tot het analyseren en nabespreken. We bekijken, analyseren en oefenen (al dan niet bekende) praktijkvoorbeelden.

De training wordt verzorgd door communicatiestrateeg Lysbeth den Dulk van Facet& en de ervaren mediatrainer Jurgen Latijnhouwers. Jurgen werkte voorheen als journalist bij onder meer Pauw & Witteman, Barend & Van Dorp en NCRV Netwerk. Samen hebben we jarenlange ervaring met advisering en training bij uiteenlopende communicatie- en media-issues binnen diverse organisaties. Van kleine tot grote. Van overheden tot bedrijven.

Wilt u meer weten?
Neem gerust contact met ons op: communicatie@facetn.nl of 043 356 78 50. We maken graag voor u een voorstel op maat.