Dit is Facet&. Aangenaam!

Facet& bestaat bijna 25 jaar. Met een compact team dat is ingericht om elke communicatievraag op te pakken, adviseren we (overheids)organisaties en bedrijven. Graag stellen we ons aan je voor!

Met acht ‘Facetters’, Lysbeth, Ank, Ghislaine, Melanie, Claudia, Sara, Joyce en Iris vormen we een hecht gezelschap. Professionals met verschillende ervaring en achtergronden, bekwaam in de diverse facetten van het communicatievak. We schuiven de juiste persoon naar voren voor een opdracht. Maar altijd met de kracht en veelzijdigheid van het team op de achtergrond.

Meer over ons

Waar we voor staan

Bij Facet& leggen we de lat hoog. We gaan altijd voor kwaliteit. We leveren maatwerk en gaan op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’. Je leert ons kennen als betrokken, positief kritisch en gericht op samenwerking. We nemen tijd voor reflectie en als vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen in het communicatievak.

De puntjes op de i

We krijgen energie van interessante opdrachten, van nieuwe ontmoetingen. We vieren onze mijlpalen en successen. De slingers komen regelmatig uit de kast. Maar we delen ook onze verliezen. Terugblikken en voortvarend weer aan de slag. Bovendien zit er perfectionisme in ons allemaal. Puntjes op de i zijn vanzelfsprekend!

Wil je ons leren kennen?

Onze deur staat open.

043 356 78 50
communicatie@facetn.nl